Korporativna filantropija – glavna vrijednost naše kompanije

Korporativna filantropija sastavni je dio poslovne politike kompanije 
“13. Jul – Plantaže”, koja je za svojih više od pola vijeka postojanja pokazala visok stepen društvene odgovornosti prema zajednici u kojoj posluje, zaposlenima, životnoj sredini i partnerima sa kojima sarađuje.

Composing an essay isn’t just collecting the various information and maybe not simply assembling the beneficial info from the many sources to put it to use in your essay help. Fortunately there is numerous creating services that may make it possible for you to compose an essay. Composing a customized article demands one to do a lot of research. In fact, the custom article writing planet is replete with dark horses.

Whenever you happen to be considering of the method to compose my college composition, bear in mind that it’s an incredibly complicated procedure and you demand assistance. It does not issue what type of composition you are expected to do or what type of theme you’ve it composed on, the Article Writing Services can aid you with this. Authorship a school essay doesn’t need to become a difficult approach. Entry essays are an exceptionally critical component the admissions procedure.

S obzirom na to da je tržište Srbije tradicionalno jedno od najvećih izvoznih tržišta za Kompaniju, da su potrošači na tom tržištu vijerni brendu koji predstavljamo, Odbor direktora prepoznao je Maternatičku gimnaziju u Beogradu, kao školu od posebnog nacionalnog značaja i interesa za razvoj zajednice, promociju nauke i znanja, a u cilju poboljšanja i olakšavanja njenih aktivnosti na teritoriji Republike Srbije, donio je odluku da pomogne ovu instuticiju kroz donaciju. 

Imajući u vidu da je znanje najvažniji strateški resurs, odlučili smo se da ove godine, donaciju dodijelimo Matematičkoj gimanziji u Beogradu, koja je izvanrednim rezultatima postala prepoznatljiv brend širom svijeta. Matematička gimnazija u Beogradu jedinstvena je srednja škola za talentovane učenike u oblasti matematike, informatike i prirodnih nauka. Naša želja je bila da ovom donacijom pomognemo njenim  talentovanim učenicima na unapređenju intelektualnog kapitala i da ih podstaknemo na ostvarivanje još boljih rezultata. Ujedno ovo je izvanredna prilika da se na ovaj način zahvalimo svim potrošačima na ovom, za nas, strateški važnom tržištu”.  –  Istakla je Verica Maraš, izvršna direktorica kompanije
“13. Jul – Plantaže”, prilikom dodele donacije. 

Takođe čestitamo učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i njenim profesorima čestitamo na svim uspjesima koje su do sada postigli.