Regina za princezu od Savoje

Princezi Mariji Gabrieli od Savoje danas je u Biljardi na Cetinju predstavljeno premijum vino Plantaža nastalo inspirisano likom i djelom njene bake Jelene Savojske, crnogorske princeze i pretposlednje kraljice Italije.

Regina za princes od Savoje

Tokom susreta na Cetinju, predstavnici Plantaža poželjeli su princezi od Savoje dobrodošlicu u Crnu Goru i u prisustvu nešto više od trideset odabranih zvanica predstavili su najnovije rose vino premijum linije Plantaža – Reginu Jelenu Savojsku, kreirano u čast princeze Jelene Petrović Njegoš.

Princeza Marija Gabrijela od Savoje, unuka Jelene Savojske i ćerke posljednjeg kralja Italije Umberta II, ve­li­ki je po­što­va­lac i pro­mo­ter na­slje­đa svo­je ba­ke kra­lji­ce Je­le­ne, pa samim tim nije krila zadovoljstvo činjenicom da se njena baka poštuje i voli u Crnoj Gori, a o našoj Regini imala je samo riječi hvale.

 Princeza od Savoje u Crnoj Gori boravi sa saradnicima iz Kluba lidera, kojeg čine uticajni ljudi iz sfere javnog, društvenog i političkog života Švajcarske, Italije i Francuske.