Nagrada najbolji partner u regionu

Direktor prodaje i marketinga Plantaža, Veselin Đurišić je, u ime ove crnogorske kompanije, u Beogradu, lično primio izuzetno međunarodno priznanje, nagradu “Kapetan Miša Anastasijević najbolji partner u regionu” za višedecenijski doprinos razvoju brenda i saradnje sa privrednim subjektima na ovom tržištu.

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” se, osamnaestu godinu za redom, dodeljuje najuspešnijima iz oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva, u toku jedne godine, u okviru projekta “Put ka vrhu” koji zajednički sprovode Agencija “Media invent” iz Novog Sada, Novosadski i Beogradski Univerzitet i Privredna komora Srbije.

Ovom prilikom, Veselin Đurišić je istakao da mu je čast da u ime Kompanije «13. Jul-Plantaže» prima ovo veliko priznanje koje nosi ime čovjeka kojeg je krasio veliki preduzetnički duh i koji je u mnogome zadužio svoj narod. «Ova nagrada je velika čast ali i obaveza da u svom daljem poslovnom angažmanu Kompanija «13. Jul Plantaže», posebno na ovom za nas u Crnoj Gori, tradicionalno prijateljskom tržištu, bude još uspješnija u građenju partnerskih odnosa. Decenijama smo na ovom tržištu gradili i izgradili prepoznatljiv vinski brend i ovo tržište pokazuje da smo to radili kvalitetno i vratilo nam je tu pažnju lojalnošću prema našim proizvodima, prema crnogorskim viunima Plantaža.» – zaključuje Đurišić.

Žiri koji čine ugledni univerzitetski profesori, privrednici, kulturni djelatnici i naučni stvaraoci, dodijelio je ukupno 24 priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za najuspešnije u u 2018. godini. Među ostalim dobitnicima ovog priznanja su: za visoke savremene metode u zdravstvu, Klinicki centar Srbije, za nove tehnologije u građevinarstvu i industriji kompanija “Sika”, za najboljeg domaćina “Kraun Plaza”, za promociju dokumentarnog filma “Beldoks”, za najboljeg privrednika u regionu, predsjednik kompanijeComtrade Group.

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević”, koje se dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti uručeno je u Rektoratu Beogradskog univerziteta.