Premium programi obilaska

Cjelodnevne aktivnosti i programi namijenjeni pojedincima ili grupama koji žele da se što bolje upoznaju sa vinogradom, podrumima, pričom, tradicijom Plantaža i Crne Gore, a ujedno i da uživaju u vinima i specifičnim specijalitetima.

Stari podrum

Riznice vina Plantaža

Obilazak najvećeg vinograda u Evropi u jednom kompleksu sa kraćim zadržavanjem na „Vidikovcu“ u srcu Ćemovskog polja. Posjeta podrumu  „Šipčanik“: 🍷 Piće dobrodošlice pjenušavo vino Crnogorski Val Degustacija dva premium barrique vina 🍷 Chardonnay barrique 🍷 Vranac barrique 🍴

Mjesto: Vinski podrum Šipčanik
Trajanje: 4h
Cijena po osobi: 75 eur

Nepomena: Povodom vinskog događaja Monte Vino 2023, bićemo otvoreni za posjete 11 i 12. marta. Da zakažete posjetu pišite nam na visit@plantaze.com. Mimalan broj učesnika je 5 (grupne posjete) Degustacija vina namenjena je osobama starijim od 18 godina

Gala večere

Kokteli, proslave, prijemi i svečanosti

Organizovani događaji u podrumu „Šipčanik“ ili „Lješkopolje“. Topli i hladni bife od tradicionalnih crnogorskih zalogaja, mesnih i ribljih specijaliteta, raznih salata, slatkih i slanih pita i kanapea, kolača, voća, uz vina Plantaža.   Gala večere slaganja vina i hrane, korporativne proslave i posebni događaji na upit.

Mjesto: Vinski podrum Šipčanik
Trajanje: 3h
Cijena po osobi: ≥ 30 eur

Napomena: Povodom vinskog događaja Monte Vino 2023, bićemo otvoreni za posjete 11. i 12. marta. Da zakažete posjetu pišite nam na visit@plantaze.com. Minimalan broj učesnika je 30 (grupne posjete). Degustacija vina namijenjena je osobama starijim od 18 godina.