Premium programi obilaska

Cjelodnevne aktivnosti i programi namijenjeni pojedincima ili grupama koji žele da se što bolje upoznaju sa vinogradom, podrumima, pričom, tradicijom Plantaža i Crne Gore, a ujedno i da uživaju u vinima i specifičnim specijalitetima.

Stari podrum

Riznice vina Plantaža

Obilazak najvećeg vinograda u Evropi u jednom kompleksu sa kraćim zadržavanjem na Vidikovcu u srcu Ćemovskog polja. Posjeta podrumu Šipčanik: 🍷 Piće dobrodošlice pjenušavo vino Crnogorski Val brut Degustacija dva premium barrique vina 🍷 Chardonnay barrique 🍷 Vranac barrique

Mjesto: Vinski podrum Šipčanik
Trajanje: 4h
Cijena po osobi: 75 eur

Nepomena: Da zakažete posjetu pišite nam na visit@plantaze.com. Program je moguće organizovati za minimum 5 osoba. Program je neophodno zakazati minimum dva dana ranije. Degustacija vina namenjena je osobama starijim od 18 godina.

Kokteli, proslave, prijemi i svečanosti

Organizovani događaji u podrumu „Šipčanik“ ili „Lješkopolje“. Topli i hladni bife od tradicionalnih crnogorskih zalogaja, mesnih i ribljih specijaliteta, raznih salata, slatkih i slanih pita i kanapea, kolača, voća, uz vina Plantaža.   Gala večere slaganja vina i hrane, korporativne proslave i posebni događaji na upit.

Mjesto: Vinski podrum Šipčanik
Trajanje: 3h
Cijena po osobi: ≥ 38 eur

Napomena: Da zakažete posjetu pišite nam na visit@plantaze.com. Koktele organizujemo za grupe veće od 30 osoba. Degustacija vina namijenjena je osobama starijim od 18 godina.