Prepoznatljivi po turizmu širom svijeta

Kompanija „13. Jul – Plantaže“ od sada se može pohvaliti saradnjom sa najpoznatijom svijetskom platformom koja se bavi vinskim turizmom. WineTourism.com je online booking platforma koja je oformljena kako bi uživanje u vinu bilo što dostupnije svim turistima i ljubiteljima hedonizma širom svijeta.

Ponosni smo na digitalni sertifikat u formi bedža, koji vinariju „13. Jul – Plantaže“ čini prepoznatom kao svijetski brend koji dijeli strast, vrijednosti i kvalitet sa najpoznatijim vinarijama sveta.

Svaka čaša vina je nova avantura i zbog toga od sada svoje avanture, bez obzira na mesto na kom se nalazite možete zakazati i preko WineTorism.com i posjetiti naš vinski hram Šipčanik i vinograd Ćemovsko polje.

Vaši podaci u potpunosti su zaštićeni, a uplate sigurne. Informacije su uvijek tačne i ažurne, a zajednička strast koju osjećamo prema vinu rezultirala je proizvodnji najboljeg užitka u vinu i hrani.

Svaki posjetilac osjetiće sve čari vinskog hedonizma i sa sobom ponjeti posebno i nezaboravno iskustvo, a mi ćemo imati priliku da više nego ikad, upoznamo ljude iz najrazličitijih krajeva svijeta i tome se jako radujemo!