Košarkaški klub Budućnost proslavio 70. – ti rođendan

Svečanom akademijom koja je održana u Crnogorskom narodnom pozorištu KK Budućnost proslavio je 70. godina postojanja.

Tom prilikom Veselin Đurišič, direktor prodaje i marketinga kompanije  Plantaže  primio je nagradu kao član Upravnog Odbora ovog legendarnog podrgoričkog kluba. Priznanje mu je uručio predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo bili dio šampionoskog tima KK Budućnost Voli, a posebno što dijelimo zajedničke vrijednosti modernog crnogorskog društva, kao i činjenica da su Plantaže i KK Budućnosti Voli dva crnogorska brenda veoma uspješna u međunarodnim nadmetanjima.Više od pola vijeka kompanija „13. Jul –Plantaže “ predstavlja lidera u proizvodnji grožđa, vina i lozove rakije u Jugoistočnoj Evropi i sve to vrijeme nesebično smo pružali podršku razvoju crnogorskog sporta. Vjerujemo da će Plantaže i KK Budućnost Voli zajedno i u budućnosti osvajati vrhove ovog plemenitog sporta” – rekao je Veselin Đurišić, direktor prodaje i marketinga
13. Jul – Plantaže.

Nagrade su primili bivši i sadašnji članovi Upravnog odbora kao zahvalnost za pomoć i podršku koja je, kako je saopšteno iz kluba, bila od ključnog značaja da se poslije izazovnog perioda ponovo uspostavi, kako je navedeno, stabilnost i krene dalje u osvajanje titula.

Plantaže i ovom prilikom čestitaju veliki jubilej KK Budućnost svim igračima, trenerima, sportskim radnicima, tehničkom osoblju ali svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspjesima ovog kluba.

Veselin Đurišić i Dragan Bokan