Plantaže podstiču edukaciju naših mladih – humanitarna večera za kulinarsko obrazovanje učenika Resursnog centra za govor i sluh iz Kotora

Plantaže vas pozivaju na humanitarno veče koje hotel Casa del Mare i naša komapnija organizuju 12. oktobra sa početkom u 19:00 časova, u Casa del Mare Mediterraneo hotelu, Kamenari, Bokokotorski zaliv.

Kuvari iz sedam Case del Mare hotela, restorana i beach kluba Bocasa predstaviće svoje matične kuće kroz 8 signature jela, uparenih sa vrhunskim vinima naše vinarije. Cijena večere je 80 eur, a sav  novac prikupljen tokom večeri biće doniran kulinarskom obrazovanju učenika Resursnog centra za govor i sluh iz Kotora.

Nekoliko godina unazad, u saradnji sa Santa Barbarom ( SAD), Resursni centar šalje svoje učenike da pohađaju Akademiju kulinarstva u Santa Barbari. Mnogi od njih, nakon obuke rade u visoko rangiranim hotelima, rezortima i restoranima u Crnoj Gori i van nje.

Ova akcija ima za cilj što veći broj polaznika sljedeće generacije kulinarske Akademije. Osim sredstava prikupljenih od cijene večere, iste noći, organizovaće se i aukcija čija sredstva će, takođe, biti namijenjena Resursnom centru.