Polo spektakl uz vina Plantaža

Kompanija „13 Jul-Plantaže” bila je dio glamuroznog sportskog lifestyle događaja, Polo turnira održanog od 01. do 03. avgustau novoizgrađenoj
pop-up Porto Montenegro Areni, koji će po produkciji i atraktivnoj agendi obilježiti ljetnji kalendar događaja na tivatskoj rivijeri.

Polo turnir Porto Montenegro

Plantaže su u okviru trodnevnog turnira, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori, organizovale brojna dešavanja, događaje i promotivne aktivnosti sa ciljem da se na najbolji način promoviše Crna Gora kao atraktivna vinska turistička destinacija i predstave vina Plantaža koja su ove godine trijumfovala na najznačajnijim svjetskim takmičenjima.

Vinska fešta na Pinama bila je uvod u dvodnevni polo spektakl. Koncert koji su Plantaže oragnizovale na tivatskoj rivi, u okviru kojeg su nastupili: Nina Petković sa svojim bendom, virtuoz na harmonici Šćepan Stojanović i ženska bokeška klapa, opravdao je očekivanja brojnih posjetilaca, koji su to veče osim u dobroj muzici uživali i u premium vinima Plantaža po promotivnim cijenama. Goste sa najviše sreće Plantaže su nagradile vrijednim poklonima, u okviru nagrade igre organizovane u saradnji sa ugostiteljima tivatske rive. Na nekoliko atraktivnih lokacija u marini Porto Montenegra promo stanice Plantaža bile su na raspolaganju svim zainteresovanim posjetiocima sa kojih su se detaljnije mogli informisati o atraktivnim sadržajima i programima Vinskog puta, kao jednom od najtraženijih turističkih proizvoda u Crnoj Gori. U nekoliko vrhunskih hotela i restorana oragnizovane su promotivne aktivnosti kao i veče slaganja vina i hrane, gdje su vrhunski somelijeri u saradnji sa šefovima kuhinja, predstavili tradicionalne specijalitete idealno uparene sa premium vinima vinarije Plantaže.

Dugo najvljivani turnir u okviru kojeg su nastupile četiri sjajne ekipe igrača, među kojima su bili najveća svjetska polo imena kao što su:maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura, jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, zatim Jamie Morrison, član polo reprezentacije Velike Britanije i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba, kao i Charlie Wooldridge, višestruki pobjednik turnira “Polo in the Park”, trajao je dva dana. Ovaj kraljevski sport, kako ga još nazivju, važi za veoma skup sport koji prati aura glamura i ekskluzivnosti.Atraktivni učesnici privukli su veliku pažnju svjetskog džet seta koji je, uz vina Plantaža, pratio dešavanja na turniru.  Crnogorski Val, Malvazija i Regina služili su se u okviru VIP lože turnira. Publika je sa čašom vina u ruci zainteresovano pratila sve mečeve, pa su tako dame, koje su po tradiciji nosile šešire, najčešće uživale u čaši Crnogorskog Vala dok je muški dio publike uz Malvaziju i Reginu vatreno navijao za svoje favorite. 

Polo turnir Porto Montenegro


Plantaže Polo Turnir 2019.