Plantaže šampion sajma i lider u regionu u oblasti vinogradarstva

Na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji je najveća i najznačajnija smotra agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, crnogorska Kompanija 13. Jul Plantaže osvojila je Šampionski pehar i priznanje Lider u regionu u oblasti vinogradarstva.

Direktor prodaje i marketinga Plantaža, Veselin Đurišić primio je sinoć nagradu u ime kompanije, na svečanosti koja je organizovana u Novom Sadu.

Veselin Đurišić direktor prodaje i marketinga kompanije 13. Jul Plantaže

Plantaže su dobitnik šampionskog pehara i priznanja Lider u regionu u oblasti vinogradarstva – to za nas predstavlja posebnu čast, jer smo tako na ovom, za nas izuzetno važnom tržištu, potvrdili kvalitet i liderstvo.
I ove godine smo na sajmu, tradicionalno, predstavili naša vrhunska vina i rakije, kao i programe koji nudimo u okviru vinskog puta, za koje su mnogobrojni posjetioci sajma iskazali veliko interesovanje. Za Plantaže je, poslije crnogorskog, Srbija najveće i najznačajnije tržište, gdje realizujemo preko pet miliona flaširanih proizvoda godišnje i imamo jako dobru prodaju stonog grožđa, breskve i nektarine.