Plantaže najbrže na Montenegro Business Run 2019

Na najvećem tim building događaju u Crnoj Gori, organizovanim pod nazivom “Montenegro Business Run 2019”, u organizaciji Multi sport akademije Majer i Business support centra, održanom 25. aprila u vinogradu na Ćemovskom polju,  predstavnici kompanije Plantaže osvojili su nagrade u dvije kategorije. 

Montenegro Business Run 2019

U kategoriji Najbrži muškarac (pojedinačno) dionicu od 5.000 m, za samo 17:47 min, istrčao je naš kolega Petar Dinčić, dok je u ekipnoj kategoriji Wine team Plantaža osvojio 3. mjesto.

Na prostoru oko Vinskog podruma Šipčanik, kroz vinograde na Ćemovskom polju, trka na 5.000 metara, okuplia je nevjerovatnih 724 trkača  iz 64 crnogorske kompanije. Ovo je, ujedno, bio najveći tim building događaj u regionu, čime smo pakazali da nas zdravi stilovi života lako pokreću i u velikom broju okupljaju.

Nakon istrčanih 5.000 metara i svečane ceremonije uručenja nagrada , Plantaže su u vinskom podrumu Šipčanik ugostile sve učesnike ovog sportskog događaja. Oko 1.000 učesnika i gostiju, uz vrhunska vina Plantaža i posluženja koje su pripremili kuvari naših restorana, zabavljao je bend Senkina đeca.

I ovom prilikom, čestitamo nagrađenim takmičarima, članovima tima naše kompanije, organizatorima kao i svima vama koji ste učestvovali na prvoj Montenegro Business Run trci.