Plantaže na Grand Tasting-u

U Beogradu Plantaže su se pojavile na prvom Grand Tastingu, vinskoj manifestaciji održanoj u hotelu Metropol Palace, koja je okupila oko 30 najistaknutijih vinarija regiona.

Tokom sedam sati, koliko je trajao program manifestacije, posjetioci su imali priliku da probaju pet odabranih etiketa naše vinarije. Na opšte zadovoljstvo prisutnih, za ovu priliku smo, iz bogate palete svojih proizvoda, predstavili etikete koje ne prestaju da oduševljavaju brojnu vinsku publiku i to: Malvaziju 2017, Reginu Rose 2017, Vladiku 2015, Vranac Reserve 2011 i Stari podrum Cabernet Sauvignon 2012.

Kao najveći regionalni proizvođač vina koji godišnje izveze milione etiketa širom svijeta, a da pri tom ne postoji zemlja u koju ide samo jedna etiketa, osluškujući vaše potrebe, želje i afinitete, posljednjih godina, kreirali smo nova vina kojima smo dokazali da ovaj teroar i ovo podneblje može mnogo i može sve. Da naša vina jesu ostvarenje naših želja kojima kroz vinski brend Plantaža uspješno gradimo i jačamo imidž Crne Gore kao sve poznatije i priznatije vinske turističke destinacije. Tome u prilog idu i vaši komentari koji su se mogli čuti tokom zajedničkog druženja u Metropolu. Na tome se i ovom prilikom zahvaljujemo.

Dobra energija, odlično raspoloženje i veliko interesovanje odabrane i znalačke vinske publike za našim štandom obilježile su nastup Plantaža na prvom Grand Tastingu.  Radujući se unaprijed nekim novim druženjima, do prvog sljedećeg susreta, veliki vinski pozdrav!