Nastup Plantaža na 10. BeoWine-u

Plantaže su se i ove godine predstavile na jednom od najvećih međunarodih sajmova Vina i turizma- BeoWine 2019, u period od 21-24. februara tekuće godine.

Jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Crnoj  Gori i Srbiji – proizvodnja i distribucija vina, na Beogradskom sajmu predstavlja se od 2010. godine.

Plantaže su već tradicionalno prisutne na BeoWine-u od samog početka, a u centru interesovanja posjetilaca ovog puta bilo je naše novo rose vino- REGINA Jelena Savojska, koje smo predstavili pod sloganom “BUKET DOŽIVLJAJA”, što ona zaista i jeste.

Pored štanda sa vinima, na štandu  Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, predstavljena je i turistička ponuda kompanije- VINSKI PUT, koja svake godine privlači sve veći broj posjetilaca, čime su Plantaže postale i nezaobilazna tačka na turističkoj mapi Crne Gore, a prije svega na teritoriji Glavnog grada.

Učesnici na ovom sajmu su domaći, regionalni i svjetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposjećenijih sajmova, jasno govori o značaju  događaja u turističkoj privredi.

Na jednom mjestu predstavili su se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju  „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo, ali i za HoReCa segment.

Prenosimo Vam djelić atmosfere sa sajma… (Foto)