13. Sajam vina VINOcom, Zagreb

U predivnom ambijentu hotela Esplanade u centru Zagreba, 23. i 24. Novembra održan je jedan od najatraktivnijih i najposjećenijih sajmova u regionu – 13. sajam vina VINOcom, na kome se predstavila i naša kompanija.

Zagrebačka publika je imala priliku da proba njima već poznate autohtone crnogorske sorte Vranac i Krstač, kao i vina iz premijum linije, Pro Anima Pinot Blanc 2016, Epoha 2013 i Vranac Reserve 2013. Na sajmu je premijerno predstavljeno i novo rose vino Plantaža koje sa ponosom nosi ime Regina Jelena Savojska. Na naše veliko zadovoljstvo, posjetioci su već prepoznali Vranac kao najboljeg predstavnika Crnogorskog podneblja, a nove sorte i stilovi vina naše kompanije su izazvali oduševljenje kod svih prisutnih.

Predstavnicima naše kompanije je u okviru sajma i ove godine uručena prestižna nagrada ‚‚Bijeli grozd‚‚ kao priznanje za lidera u razvoju vinskog turizma. Plantaže su prepoznate kao kompanija koja svojim djelovanjem i razvojem kvaliteta sveukupne ponude postavlja nove standarde i utiče na razvoj eno-gastro turizma.

Uspješno učešće na Zagrebačkom VINOcom-u, zaokruženo je proslavom 55 godina Plantaža u Caffe bar-u LEX, u Zagrebu. Brojni prijatelji i poslovni partneri su uz muziku uživo i bogatu nacionalnu trpezu uživali uz premijum vina naše vinarije. Na ovaj način, nakon sajma, po drugi put u Zagrebu su Epoha i Regina Jelena Savojska zasjale punim sjajem.