NOVOSTI

Zlatnih 55 godina Kompanije i proslava za pamćenje

Još samo dva dana ostala su do velikog muzičkog spektakla na Ćemovskom polju…Koncertom Gorana Bregovića “Tri pisma iz Sarajeva”, najveći crnogorski brend, proslaviće veliki jubilej – 55 godina postojanja. Goran Bregović i simfonijski orkestar, preko 70 vrhunskih izvođača, svjetskih umjetnika, nastupiće na otvorenoj sceni u najvećem vinogradu u Evropi u jednom kompleksu . Muzičko-scenski spektakl biće izveden na glamuroznoj bini sa vrhunskim tehničkim efektima, rasvjetom i ozvučenjem, pred tribinama sa 4.000 sjedećih mjesta. Upravo sa te scene, Bregovićevim muzučkim projektom, inspirisanim trima religijama, Hrišćanstvom, Islamom i Judaizmom, iz srca Plantaža biće poslata poruka mira, uzajamnog razumjevanja i poštovanja kulturnih razlika kao nemjerljivog bogatstva.

“Danas sam vidio to čudo neviđeno, taj vinograd, Ćemovsko polje i ako postoji ambijent u koji možete da smjestite tako nešto, kao što je muzički spektakl, to je ambijent vinograda Plantaža”, rekao je Bregović kada je nedavno, tokom pripreme koncerta, posjetio našu Kompaniju. Veselin Đurišić, Direktor prodaje i marketinga Plantaža, tom prilikom izjavio je da će ovaj muzički spektakl u punom svijetlu obasjati veliki jubilej – 55 godina Kompanije. Đurišić je podsjetio da je vinograd na Ćemovskom polju podignut krajem 70-tih i početkom 80-tih godina prošlog vijeka, upravo kada je počela i muzička karijera danas svjetskog umjetnika Gorana Bregovića. Dvije višedecenijske uspješne priče biće spojene koncertom 13. juna na Ćemovskom polju.

Proslavi velikog jubileja prisustvovaće državni zvaničnici, prijatelji Plantaža iz Crne Gore, poslovni partneri i poštovaoci našeg brenda iz preko 40 zemalja. Dolazak su potvrdili gosti iz Kine, Indije, Švajcarske, SAD-a, Kanade i zemalja regiona, Srbije i BiH kao i drugih značajnih izvoznih destinacija.

Za veliki jubilej, nesvakidašnji muzički događaj, 13. juna na Ćemovskom polju,

ŽIVJELI I DOBRODOŠLI !

Comments are closed.