NOVOSTI

Zdravica za “ajkule” u vinskom podrumu Šipčanik

U vinskom podrumu Šipčanik, 10.07.2018. predsjednik VPSCG Dejan Bajić i izvršni direktor EPCG Igor Noveljić, uoči predstojećeg Evropskog prvenstva, potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu i nastavili višedecenijsku uspješnu saradnju.

Autentični ambijent jedinstvenog vinskog podruma u Evropi ovom prilikom pokazao se kao idealno mjesto za važnu sportsko-poslovnu priliku i prigodnu svečanost koja svakako na najbolji način promoviše crnogorski sport i generalno našu zemlju širom svijeta.

“Kada se pomene crnogorski vaterpolo, prva neka slika koju imam je kako Vladimir Gojković sa povrijeđenim ramenom pliva kontru i postiže gol, u momentu kada smo se svi pitali da li mu je karijera ugrožena.Ta neka snaga, predanost i volja, ostali su mi kao sjećanje za sva vremena. Želim momcima srećan put u Barselonu, da imaju srce svog selektora, i vjerujem da je tako. Crna Gora je ponosna na njih, a Elektroprivreda ponosna što je sponzor i što može da podrži sve te njihove napore. Siguran sam da ćete doći uzdignute glave, jer ste naše poštovanje već dosta puta zaslužili”, poručio je Noveljić ovom prilikom.

Predsjednik VPSCG Dejan Bajić zahvalio se EPCG koja već duži niz godina u kontinuitetu podržava VPSCG i istakao : “Jasno je svima da bez ovakvog moćnog sponzora ne bi mogli da ispunjavamo sve obaveze koje imamo prema raznim selekcijama. Nadam se da Elektroprivredi i građanima Crne Gore na kraju vratimo sve na pravi način sa medaljama koje donosimo. Ove godine smo već obradovali Crnu Goru sa dvije medalje, i sada slijedi ono glavno Evropsko prvenstvo sa kojeg takođe očekujemo dobre vijesti. Ovi momci imaju hrabrosti i znanja, i uz malo sreće nadamo se povoljnim vijestima iz Barselone”.

U ime kompanije Plantaže, predstavnik Domaće prodaje Vladan Savović poželio je sreću crnogorskim vaterpolistima na predstojećem evropskom takmičenju, istakavši da iza Plantaža, koje ove godine slave 55 godina postojanja, stoje tradicija, kvalitet i brojne nagrade na najprestižnijim sajmovima vina. “Upravo zlato, koje je Kompanija osvojila na Decanteru 2017. sa Starim podrumom “Caberne Sauvignon 2012.” želimo i “ajkulama”, da iz Barselone dođu sa najsjajnim odličjem”, rekao je Savović.

Selektor Vladimir Gojković istakao je da tim spremno čeka start šampionata koji će od 15. do 28. jula biti odigran u Barseloni:
“Dosta dugo smo na okupu, igrači su tu koji su to iznijeli na pravi način. Radili smo dobro, odradili smo dosta od onoga što smo planirali. Te dvije medalje ulile su nam dodatnu dozu samopouzdanja. Sada nas očekuje završni čin, najvažnije takmičenje za ovo ljeto. Pokušaćemo u narednih 5-6 dana da se još podignemo i da nastavimo sa igrama iz proteklog perioda.”, zaključio je Gojković.

Kapiten Draško Brguljan  zahvalio se EPCG na dugogodišnjoj podršci: “Mislim da smo se jako dobro spremili, odigrali smo dva dobra turnira, stekli dodatno samopouzdanje koje je jako bitno pred jedno veliko takmičenje. Mi igrači obećavamo kao uvijek da ćemo pružiti maksimum, počev od Francuske, pa preko Malte i Španije, nadamo se, do samo završnice. Imamo ogromnu želju da napravimo veliki rezultat.”

Po završetku formalnog dijela u holu vinskog podruma Šipčanik, napravljen je prigodan koktel ispraćaja za “ajkule” koje će u Španiji pokušati da nas još jednom obraduju. Vjerujemo da će Crna Gora već u ponedjeljak, kada će naši vaterpolisti protiv Francuske odigrati prvi meč na šampionatu, imati razloga za slavlje i zdravice uz najbolja vina domaćeg brenda koji je uvijek tu da pruži podršku svim važnim događajima, u svakom trenutku, na svakom mjestu, u društvu najboljih !

Comments are closed.