NOVOSTI
Plantažama Veliki pehar Sajma (October 9, 2017 12:58 pm)
VINSKA FEŠTA U PODGORICI (September 18, 2017 12:00 pm)
ZLATNE MEDALJE ZA VINA PLANTAŽA (September 15, 2017 12:48 pm)
Već uposleno 637 sezonaca (August 4, 2017 10:58 am)

VINSKI PUT

individualne posjete VINSKE TURE – PLANTAŽE Vinske Ture

Jedna vinarija – čitavo podneblje

Vinski putevi, najčešće, obuhvataju staze i predjele, kulturu i običaje, vino i gastronomiju u određenom vinskom regionu. Rijetkost je, međutim, da čitavo jedno podneblje doživite u okviru samo jedne vinarske kuće, a upravo to vam omogućava specijalni program vinskog turizma „VINSKI PUT“, koji organizuje vinarija „13 jul – Plantaže“.

Na tridesetak kilometara od Jadranskog mora, pored Skadarskog jezera, gotovo u nedogled pružaju se redovi čokota sa vinovom lozom, koji na oko 2.300 hektara oblikuju jedan od najvećih i najljepših vinograda u Evropi – Ćemovsko polje, koje se nalazi u vlasništvu Plantaža i u kojem caruju crnogorske autohtone sorte vinove loze – krstač i vranac.

To je početna tačka ovog Vinskog puta, koji će vas, u okviru različitih tematskih programa, voditi kroz tri različita podruma, kroz vinoteke i restorane Plantaža – kroz jedan autentičan svijet mirisa i ukusa crnogorskog podneblja, određenog morem, planinama, Skadarskim jezerom, nepreglednim vinogradima i pejsažima slikanim suncem, vodom, kamenom i vinovom lozom koja rađa autentična crnogorska vina.

Doživite čudesni svijet vina i gastronomije u našim nezaboravnim vinskim turama, birajući programe prema sopstvenom ukusu!

Dobrodošli u Crnu Goru – zemlju vina!

Dobrodošli na „Vinski put – Plantaže“!

POGLEDAJTE VIDEO: Naši putevi vina