VINSKA FEŠTA U PODGORICI

Povodom završetka berbe groždja na Ćemovskom polju, kompanija „13 Jul Plantaže“ će i ove godine, kao što je to i ranijie činila, u četvrtak 21. septembra organizovati prigodnu manifestaciju„Dani berbe 2017“ u Glavnom gradu, i zajedno sa našim sugrađanima obilježi kraj još jedne uspješne berbe.

Manifestacija, koja se organizuje u saradnji sa Glavnim gradom i Turističkom organizacijom Podgorice, biće održabna u četvrtak, 21.09.2017.godine, u vremenskom intervalu od 20:00 do 01:00h. „Dane berbe 2017“ će pratiti kulturno-umjetnički program, koji će se odvijati na tri lokacije: sredina Bokeške ulice, Trg Nezavisnosti, sredina Hercegovačke ulice ( između lokala „Cheer“ i „Presto Pizza).

  • Učesnici muzičkog dijela programa na Trgu Nezavisnosti su: Komnen Vuković (Pinkova zvjezdica), gitarski duo Nikčević – Bulatović ,  Klapa Alata,  Žuti Serhatlić sa orkestrom i Kud Aluminijum.
  • Na bini koja će se nalaziti u Bokeškoj ulici nastupiće: Kvartet Unique, Dj AudioStorm – Ognjen Vuković, DJ Niggor i Bend Crveno i Crno.
  • Dok će u Hercegovačkoj ulici za muzički dio programa biti zaduženi: Goca Tržan, bend Apsolutno romantično i bend No Ordinary Balkan Sound iz Sarajeva.

Osim bogatog i zabavnog muzičkog programa očekuje vas i vrijedna nagradna igra. U saradnji sa našim ugostiteljskim objektima, u kojima će se te večeri naša vinan služiti po promorivnim cijenama, organizovaćemo nagradnu igru u okviru koje ćemo podijeliti nagrade kao što su  vikend za dvoje u Italiji  i druge vrijedne nagrade.

Dođite da zajedno obilježimo uspješan završetak još jedne vinske berbe!

Comments are closed.