VELIKO PRIZANJE ZA PLANTAŽE

Kompanija Plantaže osvojila je Veliko priznanje “Stvaratelji za stoljeća” za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi za 2016. godinu.

Ova nagrada uručena je na posebnoj svečanosti u okviru IV.Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope “300 NAJBOLJIH” koji  održan od 10. do 12. marta 2017. godine, u Dubrovniku, u Hrvatskoj.

Odluku o laureatima za 2016. godinu donio je dvanaestočlani međunarodni nezavisni Komitet za dodjelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo iz 5 zemalja, u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope.

„Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“, želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo “- stoji u obrazloženju Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja “Stvaratelji za Stoljeća”.

Drugog dana samita, kolega mr Luka Mišović predstavio je kompaniju Plantaže kao dobar primjer iz prakse, u okviru teme „Preduzetništvo: Uspješno pokretanje novih poduhvata “.

I ovom prilikom  zahvaljujemo Međunarodnom komitetu za dodjelu nagrada na priznanju koje nam je dodijelio, uz uvjerenje da će Plantaža i ubuduće biti kreator razvojnih izazova za vrijeme koje dolazi.

Comments are closed.