NOVOSTI
Plantaže na 15.Beogradskom salonu vina (December 12, 2018 7:16 am)
Vino pijemo sa onima koje volimo – duža (December 7, 2018 9:58 am)
Zoran Kalezic – Kotrlja se zivot (December 7, 2018 9:55 am)
13. Sajam vina VINOcom, Zagreb (December 7, 2018 9:29 am)

“Snow Dance” show uz vina Plantaža

Četvrti po redu Snow Dance festival održan proteklog vikenda, 31.03. i 01.04., na Vučju okupio je kako istinske zaljubljenike u sportove na snijegu, tako i poštovaoce dobre muzike koja je, već tradicionalno, najvažniji dio pomenute manifestacije.

Brojni domaći i strani posjetioci Ski centra Vučje ovom prilikom uživali su u tradicionalnim crnogorskim ukusima našeg crvenog vina Vranac i domaće rakije od Breske. Uvertiru za dobar provod na Snow fest-u napravio je crnogorski DJ Raven T.K., a pozitivna atmosfera dovedena je do usijanja nastupom Marka Nastića. Gosti su uživali u sjajnoj atmosferi, a oba dana vladalo je i veliko interesovanje za našu nagradnu igru što potvrdjuje i činjenica da je sakupljeno preko 500 kupona od kojih je šest najsrećnijih dobitnika osvojilo vrijedne nagrade. Završni dan festivala obilježila je dnevna žurka i nastup Marka Louisa, a svi prisutni su tokom cijelog dana imali priliku da po promotivnim cijenama uživaju kako u kuvanom vinu i rakiji tako i u novom vinu Epoha, koja je sudeći po komentarima prisutnih pored izvodjača bila zvijezda festivala.

Ovaj festival još jedan je u nizu promotivnih aktivnosti kompanije na kojima animiramo publiku da degustira naša nova vina i upozna se sa ostalim aktivnostima kompanije kao liderom u proizvodnji groždja na domaćem i tržištu regiona i brendom u čijim vinima uživaju milioni ljubitelja širom svijeta.

Comments are closed.