NOVOSTI
DIMLJENA LOSOS PASTRMKA & EPOHA (September 17, 2018 9:14 am)
TART OD JABUKE & POLU SUVI VAL (September 13, 2018 5:30 am)
POSJETA DELEGACIJE SKUPŠTINE CRNE GORE (September 12, 2018 9:19 am)

“Snow Dance” show uz vina Plantaža

Četvrti po redu Snow Dance festival održan proteklog vikenda, 31.03. i 01.04., na Vučju okupio je kako istinske zaljubljenike u sportove na snijegu, tako i poštovaoce dobre muzike koja je, već tradicionalno, najvažniji dio pomenute manifestacije.

Brojni domaći i strani posjetioci Ski centra Vučje ovom prilikom uživali su u tradicionalnim crnogorskim ukusima našeg crvenog vina Vranac i domaće rakije od Breske. Uvertiru za dobar provod na Snow fest-u napravio je crnogorski DJ Raven T.K., a pozitivna atmosfera dovedena je do usijanja nastupom Marka Nastića. Gosti su uživali u sjajnoj atmosferi, a oba dana vladalo je i veliko interesovanje za našu nagradnu igru što potvrdjuje i činjenica da je sakupljeno preko 500 kupona od kojih je šest najsrećnijih dobitnika osvojilo vrijedne nagrade. Završni dan festivala obilježila je dnevna žurka i nastup Marka Louisa, a svi prisutni su tokom cijelog dana imali priliku da po promotivnim cijenama uživaju kako u kuvanom vinu i rakiji tako i u novom vinu Epoha, koja je sudeći po komentarima prisutnih pored izvodjača bila zvijezda festivala.

Ovaj festival još jedan je u nizu promotivnih aktivnosti kompanije na kojima animiramo publiku da degustira naša nova vina i upozna se sa ostalim aktivnostima kompanije kao liderom u proizvodnji groždja na domaćem i tržištu regiona i brendom u čijim vinima uživaju milioni ljubitelja širom svijeta.

Comments are closed.