„ŠIPČANIK“ HRAM VINA, MODE I LUKSUZA

Vinski podrum “ŠIPČANIK” i ovog puta opravdao je epitet hrama vina, a mi bi dodali još i mode i luksuza. Naime, u petak veče je u “Šipčaniku” uspješno održano prvo veče “Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro”, u organizaciji Nacionalne modne komore Crne Gore.

U prepunom ambijentu podruma “Šipčanik”, uživajući u našim vinima, zvanice su najprije ispratile najnoviju kolekciju srpskog dizajnera Bate Spasojevića. Nakon toga uslijedile su revije Edite Nimanbegu (Eden Atelier), Sanje Bobar, brenda ,,IbroVu” i naše sugrađanke Milene Đurđić, koja je svojom novom kolekcijom zatvorila prvo veče “Mercedes-Benz Fashion Week-a”. Specijalni gost na reviji bila je Emina Jahović Sandal, koja je po završetku revijalnog dijela promovisala svoju novu kozmetičku liniju ,,YaEmina”.

Nama je, kao domaćinima, bila čast i zadovoljstvo gledati zvanice kako u društvu dobrog vina, uživaju u prijatnoj atmoseri i predivnim modelima priznatih dizajnera.
Uskoro nas očekuju nova modna dešavanja u našoj riznici vina, a mi ćemo vam prenijeti dio atmosfere i utiske naših gostiju. Do tada uživajte u našim vinima, jer VINO je uvijek u modi!

“13.Jul – Plantaže”
Uvijek ste dobrodošli u “ŠIPČANIK”!

Comments are closed.