NOVOSTI
Plantaže na 15.Beogradskom salonu vina (December 12, 2018 7:16 am)
Vino pijemo sa onima koje volimo – duža (December 7, 2018 9:58 am)
Zoran Kalezic – Kotrlja se zivot (December 7, 2018 9:55 am)
13. Sajam vina VINOcom, Zagreb (December 7, 2018 9:29 am)

“Plantaže” & “Trka poznatih ljubitelja Jahorine” – sniježni dogadjaj regiona

Naša kompanija je prve dane marta iskoristila za još jednu veliku promociju brenda u regionu pa smo tako 10.03. bili prijatelji jednog od interesantnijih događaja u Bosni i Hercegovini – “Trke poznatih” na sniježnoj Jahorini.

Veče uoči samog događaja, u Hotelu Vučko, organizovana je zabava dobrodošlice za učesnike, organizatore trke i brojne medije, koji su ovom prilikom uživali u vinima kompanije, a najsrećniji posjetilac žurke na poklon je dobio vaučer “Vinski put” čime smo, kao i na brojnim dešavanjima ranije, ljubitelju naših vina omogućli cjelodnevnu posjetu kompaniji i nepreglednoj oazi vinograda na Ćemovskom polju.

Dobra planinska atmosfera nastavljena je žrijebom za trku održanim 10.03. u podne, koji je okupio brojne zaljubljenike u skijanje, organizatore i učesnike trke, koji su se za veliki događaj pripremali uz zvuke DJ-a i naš Vranac, koji je, za ovu priliku i kuvan, prikazao raskoš svog jedinstvenog karaktera.

U 14h 10.03. u hotelu Bistrica održana je i press konferencija na kojoj su pred mnogobrojnim medijima Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, organizatori i promoteri same trke, Alberto Tomba, Bojan Križaj i Siniša Mihajlović, najavili sami događaj i izrazili njihova očekivanja povodom dobrog druženja na stazi u kasnijim poslijepodnevnim satima. Proslavljenom italijanskom skijašu Albertu Tombi ovom prilikom uručeno je specijalno poklon pakovanje limitirane serije Stari podrum Cabernet Sauvignon 2012. Uvaženi gost nije krio oduševljenje našim vinima, a upućen mu je i poziv za nastavak druženja u obilasku naše kompanije u Podgorici.

Od 17h na stazi Poljice krenula je i sama trka poznatih koja je okupila 73 istinska zaljubljenika u skijanje, a pratilo je preko 1000 gledalaca koju su se i ovom prilikom grijali gutljajima našeg kuvanog vina. Osim Tombe, koji je bio glavna zvijezda trke, učestvovale su i brojne javne ličnosti, među kojima su skijaš Bojan Križaj, Jure Košir, Žana Novaković, Zvonimir Đukić Đule, Siniša Mihajlović, Marko Kusmuk, Ana Stanić, Miroslav Tanjga, Veseli Jevrosimović, Mihajlo Pjanović, Ognjen Koroman, Lajla Torlak, Neven Bošković i mnogi drugi.

Uspješan završetak najpoznatije sniježne trke poznati učesnici, sponzori, prijatelji i organizatori proslavili su u etno restoranu Koliba Hotela Termag, gdje je uz zvuke dobre muzike i ukuse naših vina veliki događaj zaokružen na pravi način.

Ova važna manifestacija, koja promoviše turističke potencijale Jahorine, izazvala je veliko interesovanje u cijelom regionu, kako ljubitelja sniježnih sportova tako i medija koji su imali odličnu priliku da snime i razgovaraju sa brojnim poznatim ličnostima.

Vina naše kompanije, koja je jedan od omiljenih brendova na tržištu Bosne i Hercegovine, i ovom prilikom dokazala su da su odlični pratioci svih značajnih dešavanja od onih rekreativnog do svečanosti ozbiljnijeg tipa.

Comments are closed.