“Plantaže” na VINOcom-u !

Prestižni međunarodni festival vina i kulinarstva, zagrebački “VINOcom” održan 24. i 25. novembra u luksuznom Hotelu “Esplanade” u centru Zagreba potvrdio je epitet vodećeg vinskog događaja u regionu na kome je naša kompanija i ove godine predstavila svoje brendove. 

 

Iskusnoj zagrebačkoj publici predstavljena su premium bijele etikete (Crnogorska Malvazija 2016. i Pro Anima Pinot Blanc 2016.),  vina autohtone sorte vranac (Vrhunski Vranac 2013., Vranac Pro Corde 2013., Vranac Reserve 2011.), zatim Crngororski Merlot 2013. i zlatna etiketa ovogodišnjeg Decantera – ultrapremium Stari podrum Cabernet Sauvignon 2012. Kao i uvijek, za naša vina vladalo je veliko interesovanje, a štand je bio jedan od najposjećenijih.

 

Na svečanoj ceremoniji u okviru sajma, predstavnicima naše kompanije, kao predstavnicima Crne Gore-zemlje velikih vina, uručena je i nagrada “Bijeli grozd” za poseban doprinos u razvoju vinskog turizma. Naša turistička ponuda-programi posjete podrumu Šipčanik su i ovom prilikom promovisani, a posjetioci su imali priliku da dobiju i specijalne poklon vaučere za posjetu kompaniji.

 

Salon “VINOcom” jedan je u nizu važnih manifestacija koji svojim renomeom, veličinom, kvalitetom izlagača i medijskom propraćenosti predstavlja važan događaj koji zavrjedjuje pažnju najvećih brendova regiona pa tako i najvećeg brenda naše Crne Gore – kompanije “Plantaže”.

Comments are closed.