PLANTAŽE NA FEŠTI U NOVOM

Kao i svih godina do sada Plantaže su, i ove, dale doprinos organizovanju praznika mimoze, obezbijedivši dovoljne količine vina, sa željom da 48. Praznik mimoze protekne u znaku dobrog raspoloženja, pozitivne atmosfere i lijepih uspomena.

Tradicionalna “Fešta od mimoze, ribe i vina”  koja je održana u subotu, 04.02. duž hercegnovske rivijere (Baošići, Đenovići i Kumbor) okupila je oko 15.000 posjetilaca , među kojima su bili brojni turisti iz regiona (Bosne, Srbije, Hrvatske, Albanije).

Naša kompanija je za ovu priliku obezbijedila 1.000l vina koje se besplatno služilo na 12 punktova duž cijele rivijere.

Istog dana, u večernjim satima, održan je tradicionalni maskenbal u Institutu Dr.Simo Milošević a najbolje maske su, i ovog puta, nagrađene poklon paketima vina Plantaža.

U toku večeri oragnizovali smo i nagradnu igru u okviru koje smo podijelili vrijedne nagrade za ljubitelje naših vina.  Dobitnici nagrada su:

I nagrada – Dragan Ukropina;
II – nagrada – Jelisaveta Katurić;
III nagrada – Kristina Kosić.

Veliki broj maski i posjetilaca iz Crna Gore, ali i regiona plesali su tokom cijele noći, što je najbolji dokaz da je i ova fešta bila uspješna, a mi volimo da kažemo da bez dobrog vina nema ni dobre fešte!

“13..Jul Plantaže”

Comments are closed.