Plantaže & III Green Montenegro International Film Fest

Kompanija je podržala još jedan značajan kulturni projekat – III Green Montenegro International Film Fest, koji se održavao u periodu od 14-16. decembra, a bavio se ekološkim pitanjima Crne Gore i promocijom njene prirodne ljepote, ali i vrijednih ljudi koji su sastavni dio nje.

U subotu 16.12.2017. u hotelu Splendid, pred oko 300 zvanica, održana je festivalska premijera dokumentarnog filma “Crna Gora – neograničeno otkrivanje svijeta“, a potom su na svečanoj ceremoniji zatvaranja svima koji su dali doprinos u ostvarenju ovog projekta, pa tako i našoj kompaniji, uručene zahvalnice. Dobitnike vaznih priznanja ovom prilikom kompanija je darivala specijalnim poklon paketima vina za srce – Vranac Pro Corde 2013. Festival je zatvorio uvaženi član Savjeta GMIFF-a Princ Nikola Petrović.

Odmah po završetku svečane ceremonije, gosti su se pridružili gala koktel žurci i premijernoj degustaciji novog vina kompanije – Epoha 2012.! Sjajna atmosfera i brojne pohvale na račun našeg najnoijeg vina bili su dodatno važno priznanje kompaniji.

Kao kompanija koja oduvijek teži društveno odgovornim projektima čast je biti sastavni dio projekta čiji cilj je razvijanje i podizanje nivoa svijesti o potrebi zaštite i očuvanja životne sredine, kroz umjetnički impuls i unaprijeđenja znanja i informisanosti o ekologiji, kroz upoznavanje sa globalnim trendovima ka kojima Crna Gora teži.

Comments are closed.