“Epohom” obilježen uspješan nastup na Sajmu BEOWINE 2018.

Kompanija je tradicionalno nastupila na IX Sajmu vina BEOWINE 2018., koji se održao u okviru Beogradskog sajma, od 22. do 24. februara.

Nastup kompanije na ovogodišnjem sajmu bio je u znaku jubileja – 55 godina kompanije i novog vina Epoha, simbolično proizvedenog u čast uspješne epohe koja je za kompanijom. Hiljade ljubitelja vina, mnoštvo vinskih znalaca, novinara, blogera i posjetilaca sajma imalo je priliku da degustira našu novu premium kupažu i izrazi zadovoljstvo novim ukusom. U subotu 24.02. na štandu kompanije, po mnogima najinteresantnijim na ovogodišnjem sajmu, orgazovano je druženje za poslovne partnere kompanije, na kome je somelijer Vuk Štefanović predstavio našu “Epohu”, a ukusni zalogaji hrane specijalno napravljeni za ovu priliku i zvuci lagane muzike upotpunili su doživljaj naše nove etikete. Rubin crvena  boja, kompleksno tijelo protkano mekanim tanima, slojevitost arome vina, po riječima gostiju ispratili su u potpunosti standardni kvalitet i karakter naših vina. Brojne znalce, iz regiona i šire, posebno je obradovalo što pored vranca značajnu pažnju poklanjamo i ostallim sortama u našem vinogradu čime dokazujemo snagu i širinu brenda. Kako poslovni partneri i posjetioci ističu, cabernet i merlot savršeno su se uklopili u klimatske i uslove tla u Crnoj Gori i rađaju kompleksna, robusna i očaravajuća vina.

Pored Epohe na sajmu su se mogla degustirati i ostala vina iz našeg širokog asortimana, a priliku smo iskoristili i za promociju turističke ponude “Vinski put”, pa su i ove godine brojni zainteresovani posjetioci mogli da dobiju sve informacije o programima posjete kompaniji, uz specijalizovane brošure koje slikovito prikazuju bogatstvo našeg  vinograda i vinskih podruma.

Održavanje Sajma vina istovremeno sa Sajmom turizma i Sajmom hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA jasno govori o značaju ovog događaja u turističkoj privredi, a tradicionalno učešće naše kompanije na ovom događaju potvrda je prisustva na najvažnijim regionalnim sajamskim manifestacijama i salonima vina.

Comments are closed.