Epoha ugrijala atmosferu na Winterfestu

Kompanija je predstavila svoj premium program na VI Winterfestu, održanom 2. marta u Hotelu Grand na Kopaoniku. Poznata medjunarodna eno-grastronomska manifestacija u kombinaciji sa zimskim sportovima okupila je brojne vinare, kuvare, ugostitelje i hotelijere, kao i eno i gastro-blogere, F&B menadžere, umjetničke duše i sve one koji vole i vino i zimu, a posebno njihovu kombinaciju.

Dobra pozicija štanda kompanije i bogata paleta premium vina učinili su da naš nastup i ove godine bude vrlo zapažen. Uzbudljiv dan na snijegu posjetioci su upotpunili, uglavnom, čašom našeg novog vina Epoha, koje se i na ovom dogadjaju odmah izdvojilo kao nova omiljena etiketa. Ništa manje pažnje privukla je i Vladika i robusno-voćni karakter ovog vina, posebno onima koji su bili u prilici da ga prvi put probaju. Oni koji su trenutke na snijegu odlučili da zamijene čašama bijelih vina uživali su u našoj Malvaziji, a brojni su predah od snijega nalazili i u mjehurićima pjenušca – Crnogorskog Vala.

Brojni poštovaoci dobrih ukusa-vinari, vinopije, kuvari, degustatori, skijaši, sankari, i oni kojima uvijek fali adrenalina, kako mladji tako i stariji, imali su priliku i da se bliže upoznaju sa vinima i aktivnostima kompanije, u okviru radionice slaganja vina i hrane, na kojoj je somelijer Nemanja Papić predstavio Vladiku i Pinot Blanc, jedne od prvih dragulja naše najstarije riznice “Lješkopolje”.

Winterfest na Kopaoniku je i ove godine dokazao da je centar kako dobre zabave na snijegu, tako i brojnih druženja na panelima, radionicama, salonima vina i uopšte aktivnostima i van skijaške staze. Za ovaj dogadjaj kažu da su ljubav prema vinu i ljubav prema skijanju našle svoje pravo mjesto, a kombinacija je toliko dobra da ne odustaju, čak šta više, iz godine u godinu okupljaju sve veći broj ljubitelja!

Kompanija nastavlja da prati sva važna i uzbudljiva dešavanja širom regiona na kojima kvalitetom svojih vina, stručnim osobljem i uvijek drugačijim nastupom ostavlja upečatljiv utisak.

Comments are closed.