Direktor Prodaje i marketinga Kompanije, Veselin Djurišić proglašen za najuspješnijeg menadžera u agrobiznisu

Novo važno priznanje za Kompaniju i njene vodeće ljude dolazi sa 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, u okviru koga je, na sinoć održanoj svečanoj dodjeli nagrada u Novom Sadu, Direktor Prodaje i marketinga Kompanije, Veselin Djurišić, proglašen za najuspješnijeg menadžera u agrobiznisu.

Važno priznanje još jedno je u nizu potvrda kvalitetnog i predanog rada Kompanije koja već 55 godina, vođena strategijom baziranom na autohtonom sortimentu, predstavlja lidera u proizvodnji grožđa, premium vina i prirodnih rakija, kako na domaćem tako i tržištu regiona.

Dolaskom Direktora Djurišića na mjesto vodećeg čovjeka Prodaje i marketinga, Kompanija intenzivno radi na razvoju premium i ultra-premium segmenta vina za šta stižu najvažnija priznanja sa renomiranih svjetskih sajamskih adresa, bilježe se odlični rezultati prodaje na postojećim i osvajaju nova tržišta, veliki napredak doživljava turistička ponuda kompanije “Vinski put”, a brojnim regionalnim kampanjama podiže se značaj svijesti o autohtonom crnogorskom sortimentu čime se Crna Gora pozicionira kao važna vinska destinacija u Evropi i šire.

Godina 2018-ta je godina velikog jubileja za Kompaniju u svakom pogledu i sigurni smo da ovo kao i sva ostala ovogodišnja priznanja koja je Kompanija arhivirala, i koja tek očekuje, predstavljaju potvrdu njenog uspješnog poslovanja i sigurnog puta razvoja poljoprivrednog sektora Crne Gore čime se teži izgradnji naše zemlje u ozbiljnu vinogradarsko-vinsku-turističku destinaciju.

 

Comments are closed.